Druk en geen tijd?
Laat dat niet ten koste gaan van uw website.

Website onderhoud
IT Smart Online kan u helpen bij het onderhoud van uw website, door controles en updates uit te voeren. Ook voeren wij wijzigingen snel en efficiënt door. Daarbij moet u denken aan zaken zoals het aanpassen van teksten, afbeeldingen, formulieren, layout, zoekmachine optimalisatie, etc.

Incidenteel of periodiek onderhoud?
Heeft u slechts enkele keren per jaar een kleine wijziging en wilt u geen maandelijkse updates en controles van uw website? Dan is de optie; ‘incidenteel onderhoud’ het meest geschikt voor u. Geen vaste kosten! Voor bedrijven die grotere websites hebben met CMS, waarbij de bereikbaarheid een belangrijk onderdeel is, is periodiek onderhoud onmisbaar. Bij periodiek onderhoud zorgen wij dat o.a. de beveigingsupdates van uw website geïnstalleerd worden en backups worden gemaakt.

Kosten onderhoud website
Incidenteel onderhoud
Onderhoud, wanneer u dat nodig heeft.
Hebt u slechts enkele keren per jaar een kleine wijziging en wilt u geen maandelijkse updates en controles van uw website? Dan is de optie incidenteel onderhoud het meest geschikt voor u; geen vaste kosten, wel support wanneer dat nodig is en een snelle reactietijd. Daarbij kunt u denken aan zaken zoals het aanpassen van teksten/afbeeldingen/formulieren, een nieuwe (responsive) layout, toevoegen van functionaliteit, zoekmachine optimalisatie of advies voor uw online strategie.

De tarieven voor reguliere onderhoudswerkzaamheden liggen op € 75,- p/u.
Voor programmeerwerkzaamheden en consultancy op € 75,- p/u.

INTERESSE?
Vraag ons naar de mogelijkheden!

Periodiek onderhoud
Moderne websites zijn dynamisch en vooral de omgeving van websites verandert, zoals door het gebruik van tablets en smartphones. Daarnaast is de dreiging van hackers zeer actueel en zorgwekkend. Een website die actueel up-to-date is, is dus essentieel voor de bezoekers van uw website.
Bij periodiek onderhoud zorgen wij dat o.a. de beveigingsupdates van uw website geïnstalleerd worden en backups worden gemaakt.

Periodiek onderhoud voor uw website is mogelijk vanaf 150 euro per maand.

INTERESSE?
Vraag ons naar de mogelijkheden!