Zoekt en gij zult vinden?
Als je maar volhoudt, zul je je doel bereiken.

Website marketing
Wij helpen u graag uw online vindbaarheid te vergroten. Het maakt niet uit of u zich daarbij richt op online ondernemerschap of offline uw producten en/of diensten aanbiedt; online zichtbaar zijn is een must voor iedere ondernemer. Binnen het online marketing vak zijn er meer wegen die naar online zichtbaar zijn leiden. Er is niet één techniek of methode die er voor zorgt dat uw onderneming online vindbaar is, maar meerdere.

IT Smart Online is gericht op een goede vindbaarheid van uw website of webshop via zoekmachines als Google, Bing en Yahoo! Dat kan zowel organisch (gratis resultaat) door zoekmachine optimalisatie als door gerichte te adverteren (gesponsorde resultaten) bij zoekmachines.

Social media

Door het uitbesteden van social media, ontzorgen we onze klanten op een vakkundige manier van het social media beheer. Wij maken profielen aan op social media en voorzien ze van inhoud (content) en zorgen dat er interessante interactie is met de doelgroep. Het beheer van social media wordt op uw wensen afgestemd. Want iedereen is uniek. U geeft de wensen aan en wij geven een social media advies met een planning voor een periode met daarin de content zodat er een duidelijk beeld is wat er geplaatst gaat worden.
Door onze kennis en ervaring, plaatsen wij de juiste berichten, op het juiste moment! Krachtige campagnes, inspelen op wat er leeft en zorgen voor voldoende interactie met zichtbaar resultaat.

De voordelen van het uitbesteden van social media beheer:

  • U bespaart tijd en geld.
  • Wij zorgen voor volgers
  • Uw netwerk blijft up-to-date.
  • Wij bouwen aan een online imago.
  • Wij geven meetbare resultaten.
  • U doet wat u het liefste doet: ondernemen.