Google chrome, geeft de waarschuwing ‘NIET VEILIG’ weer vanaf versie 62; oktober 2017, wanneer gebruikers tekst opgeven in een formulier op een HTTP-pagina en voor alle HTTP-pagina’s in de incognitomodus.

Als ‘Niet veilig’ zullen in de toekomst alle pagina’s gemarkeerd worden, de nieuwe waarschuwing maakt namelijk deel uit van een langetermijnplan om.

Over naar HTTPS

Verzamelt u alleen invoergegevens van gebruikers op pagina’s die worden weergegeven via HTTPS, dan kunt u voorkomen dat de melding ‘Niet veilig’ wordt weergegeven wanneer Chrome-gebruikers uw site bezoeken.
Volledige informatie is terug te vinden op: Beveilig uw site met HTTPS door Google

Bestel eenvoudig een van onze SSL-certificaten

SINGLE
jaarlijks
39,95
Bestseller!
Dit certificaat kun je enkel op het hoofddomein
of op een subdomein gebruiken. Bij beide is www. inclusief, andere subdomeinen niet.
aanvraag + verlenging
configuratie
zekerheid bij migratie
directe fix bij
veiligheidslekken

Bestel

COMODO WILDCARD
jaarlijks
149,95
Een wildcard certificaat kun je op alle
subdomeinen gebruiken (incl. www.) van jouw domeinnaam. Dit certificaat werkt niet op
*.*.jouwdomeinnaam.nl.
aanvraag + verlenging
configuratie
zekerheid bij migratie
directe fix bij
veiligheidslekken

Bestel

COMODO EV
jaarlijks
169,95
Een EV-certificaat kun je afsluiten op het hoofddomein óf op een subdomein. Het is herkenbaar aan de groene adresbalk en komt betrouwbaarder over.
aanvraag + verlenging
configuratie
zekerheid bij migratie
directe fix bij
veiligheidslekken

Bestel

Wat is een SSL-certificaat?

Een SSL-certificaat is een encryptie tussen browser en server. Het zorgt ervoor dat gevoelige gegevens, bijvoorbeeld transacties en logins, versleuteld zijn. Hierdoor kan het verkeer niet ontcijferd worden door kwaadwillenden. Je herkent het aan de ‘https’ in de url.

Heb ik SSL nodig?

Voor webshops is het een must, maar ook voor veel andere websites en webapplicaties biedt een SSL-certificaat zekerheid en vertrouwen. Zo plaatst Google websites met een SSL-certificaat hoger in de zoekresultaten dan websites zonder SSL-certificaat.

Wat moet ik doen?

Bij IT Smart Online helemaal niets; wij verzorgen het volledige traject, van aanvraag tot implementatie tot verlenging. Er bestaan verschillende SSL-certificaten. IT Smart Online biedt voor alle mogelijke veiligheidseisen het juiste certificaat.

Alle prijzen zijn exclusief BTW. Alleen beschikbaar i.c.m. hosting van IT Smart Online. Wilt u ook SSL maar heeft u geen hosting van IT Smart Online, neem dan contact met uw hosting provider op.